5 razlogov, zakaj je MarVino Box ravno zate 😊

  1. Rad/a poskušaš nova vina?

V vsakem MarVino Boxu je šest različnih vin. Podpiram in verjamem v kvaliteto slovenskih vin, zato je fokus na naših vinarjih. Vsa vina so bila pokušena in skrbno izbrana. Moja ljubezen do dobrih vin ni samo ljubiteljska, imam opravljen tudi WSET 2 certifikat z odlike ter sem na poti do naslednje stopnje. Vsak MarVino Box ti prinaša tudi ugodnosti pri predstavljenih vinarjih, tako da se o kvaliteti lahko prepričaš tudi z obiskom vinske kleti.

  1. Se za pokušino ne želiš vedno odpraviti na degustacijo?

Z MarVino Box se lahko posvetiš izbranim vinom kar v udobju lastnega doma in si popestriš poletni večer na balkonu ali terasi. Box tehta malo manj kot 2kg, tako da ga z lahkoto tudi vzameš s sabo na oddih ali pa podariš kakšnemu vinoljubcu / vinoljubki 😉 Poletno sonce in vročina mu ne deneta dobro, zato je shranjevanje v temnih in hladnih prostorih priporočeno.

  1. Se ti je kupljeno vino že kdaj pokvarilo oz. ti ni bilo všeč?

Vinski vzorci so v majhnih stekleničkah – ravno za en kozarec. Dovolj, da vino poskusiš in se odločiš, ali si želiš več. In ravno prav, če z veseljem kdaj popiješ samo kozarec vina, potem pa ti steklenica stoji v hladilniku še cel teden. Odprte steklenice in stik s kisikom vinu ne pašeta, zato se lahko hitro pokvari. Z MarVino Boxom se tako izogneš zlivanju vina stran.

  1. Uživaš v vinskih degustacijah?

Z MarVino Boxom si jo lahko pripraviš kar sam/a. S priloženimi opisi spoznaš glavne karakteristike predstavljenih vin in pa tudi predloge za jedi, ki se dobro ujemajo z njimi. Če si za izziv, pa se lahko lotiš tudi slepe degustacije. Vzorčki so namreč samo oštevilčeni, opise lahko preveriš tudi šele na koncu. Z enim MarVino Boxom lahko degustirata dva. Za polne kozarce pa priporočam enega na osebo. V kolikor želiš vodeno degustacijo preko Zoom-a, se lahko dogovorimo 😊

  1. Greš kdaj v trgovino po vino pa ne veš katerega izbrati?

MarVino Box ti bo olajšal izbiro. Poskusiš torej samo kozarec vina in če ti ustreza ga kupiš. Če se želiš izogniti poti v trgovino, lahko vsa vina predstavljena v MarVino Boxu kupiš tudi po ugodni ceni direkt preko MarVino.

Hinterlasse einen Kommentar

x